EIERSKAP

EIERSKAP

EIERSKAP

Land Rover er så dynamisk som vårt navn og logo antyder. Vi har alltid trodd at bilen er det nærmeste vi noensinne vil skape noe levende.
Finn ut mer om vår prisbelønte tilnærming til bildesign og produksjon som gjør dem like levende som deg.

GODKJENTE SERVICEVERKSTEDER

GODKJENTE SERVICEVERKSTEDER

Kun Land Rovers godkjente serviceverksteder imøtekommer våre høye kvalitetsstandarder som gir full dekning av din nye bil.
VEIASSISTANSE

VEIASSISTANSE

Ved havari eller ulykker vil fagutdannede mekanikere bistå med veiassistanse, og om nødvendig vil vi organisere og betale for videre transport.
GARANTIER

GARANTIER

Din nye Land Rover har tre års ubegrenset kjørelengdegaranti. Du kan nyte fortsatt trygghet med utvidede og spesialiserte garantier.

BESTILL VERKSTEDTIME

Du kan nå bestille en tjeneste for Land Rover online. Med mange tilgjengelige tjenester, priser og plasseringsalternativer har vi gjort servicebestilling raskt og enkelt.
LAND ROVER TILBEHØR

LAND ROVER TILBEHØR

Personliggjør din Land Rover med et bredt utvalg av tilbehør som er spesialdesignet for din modell og produsert etter samme standarder som bilen din.
LAND ROVER-KOLLEKSJON

LAND ROVER-KOLLEKSJON

Vi er like eventyrlystne som deg, og derfor lager vi slitesterke, komfortable klær og tilbehør med smart funksjonalitet til deg som elsker friluftslivet.

INCONTROL

InControl er en pakke med tjenester og apper som kobler deg til bilen din slik at du har sømløs og trygg kontakt med omverdenen.