DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

ALLSIDIG KOMPAKT-SUV. NÅ OGSÅ TILGJENGELIG SOM LADBAR HYBRID.
SE LADBAR HYBRID

EKSTERIØRDESIGN

Discovery Sport er en dristig tolkning av Discovery DNA.

Klikk for å interagere

INTERIØRDESIGN

Interiøret i Discovery Sport er like allsidig som deg.

EKSKLUSIVE MATERIALER

EKSKLUSIVE MATERIALER

Et bredt utvalg av fargekombinasjoner og setematerialer, inkludert stoffalternativer, er tilgjengelig for enhver smak. Du kan velge mellom fem ulike utførelser for å skreddersy interiøret ytterligere.
KOMFORTABLE SETER

KOMFORTABLE SETER

Setene i Discovery Sport er både elegante og komfortable, der andre seterad kan skyves og legges ned for økt fleksibilitet. Du kan velge mellom DuoLeather, Windsor skinn eller Luxtec og semsket skinn, og la deg overvelde av alle de flotte detaljene.
SMART OPPBEVARING

SMART OPPBEVARING

Det klasseledende bagasjerommet har plass til alt familien trenger uansett om det er shopping, bagasje eller sportsutstyr. Smarte oppbevaringsløsninger i hele kupeen har plass til alle småtingene du tar med deg.

HØYDEPUNKTER

ALLSIDIGHET

ALLSIDIGHET

Interiøret er allsidig og designet for å møte utfordringene til en aktiv livsstil med en dynamisk 5+2 seteprofil.
TEKNOLOGI

TEKNOLOGI

Finn raskt det du leter etter uten å gå deg bort i menyene. Pivi Pro1 er infotainmentsystemet i Discovery Sport og har et intuitivt grensesnitt med berøringsskjerm for enkel bruk og underholdning.
KJØREEGENSKAPER

KJØREEGENSKAPER

Den anerkjente kapasiteten til Discovery Sport betyr at den enkelt kan oppfylle selv de tøffeste krav. Discovery tilbyr alt fra imponerende slepekapasitet og enestående terrengegenskaper uansett hvor du befinner deg i verden.

VELG MODELL DISCOVERY SPORT

Din perfekte Discovery Sport venter på deg.

DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT S

DISCOVERY SPORT S

887.950 NOK
DISCOVERY SPORT SE

DISCOVERY SPORT SE

935.950 NOK
DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC

DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC

DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC S

DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC S

916.950 NOK
DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC SE

DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC SE

965.950 NOK
DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC HSE

DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC HSE

1.017.950 NOK

TILGJENGELIG SOM LADBAR HYBRID

Discovery Sport Plug‑in Hybrid er perfekt både for bykjøring og langturer sammen med familien, og tilbyr helelektrisk kjøring og DC-hurtiglading.

††Se WLTP-tallene.

De oppgitte tallene er et resultat av produsentens tester med fulladet batteri i samsvar med EUs WLTP-lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. CO2-utslipp, drivstofføkonomi, energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, hva slags felger og tilbehør bilen er utstyrt med, faktisk kjørerute og batteritilstand. Rekkevidde er basert på produksjonsmodeller med standard kjørerute.

1Connected Navigation krever et ekstra abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Land Rover-forhandleren for mer informasjon.
2Retningslinjer for rimelig bruk kan gjelde. Inkluderer 1-års abonnement som kan forlenges hos din Land Rover-forhandler etter den innledende perioden.

Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og three fields-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.